Spreken mijn schilderijen met tekst je aan? Leuk!  Wil je dat ik een schilderij met songtekst voor je maak? Nog leuker! Dit is de manier zoals ik altijd te werk ga.

1. Stuur me een bericht met je gegevens.

2. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je exacte wensen te bespreken. Een mogelijkheid is dat we een afspraak maken in mijn atelier om door eerder gemaakt werken te lopen en zo de kleuren die ik ga gebruiken, afmeting en stijl te bepalen. Dit kunnen we ook via email en telefoon bespreken. Je stuurt me dan foto’s van je interieur en laat me weten wat je mooi en minder mooi vindt aan eerder gemaakte werken.

3. We spreken een datum af wanneer het werk klaar moet zijn en dan ga ik aan de slag! Voor het maken van een werk houd ik een periode van ongeveer twee a drie weken aan. Dat heeft oa te maken met de ‘lagen’ waarin ik het werk maak, deze moeten drogen tussendoor.

4. Ik houd je op de hoogte van de voortgang. Na iedere laag stuur ik je foto’s van het werk via email of WhatsApp, zo kun je zien hoe het vordert en zo kunnen we eventueel nog bijsturen (te licht, te donker, te blauw etc.)

5. Als het werk klaar is stuur ik je een ‘eindfoto’ en maken we een afspraak hoe jouw schilderij bij je aan de muur komt te hangen (je komt het ophalen, of ik kom het brengen).

Wat je nog moet weten: Ieder schilderij dat ik maak is uniek. Jij bepaalt de kleuren en de tekst, ik zorg voor het eindresultaat in mijn stijl. Spreekt mijn stijl je aan? Dan komt het altijd goed! Er is nog niemand geweest die niet tevreden was over het eindresultaat.

Stuur me een bericht