was successfully added to your cart.

Wens In De BZT Show. Schilderij Met Songtekst Voor Moeder

Posted by | november 22, 2013 | schilderij met tekst, tekstschilderij | No Comments
bzt show wens schilderij

Iedere zaterdag wordt op Nederland 3 het kinderprogramma ´de BZT Show´ uitgezonden. Hierin kunnen kinderen een wens doen. In de aflevering van 23 november zie je de wens van Sarah en Isa. De vader van Sarah is afgelopen zomer overleden aan kanker en haar moeder vindt veel steun in het nummer van Jason Mraz – The World As I See It. De wens van Sarah en Isa was dat ik voor haar een schilderij zou maken geïnspireerd door dit nummer.

Sarah en Isa hebben de achtergrondkleuren bepaald, aangegeven welke tekst uit het nummer ik moest gebruiken en waar deze op het doek geplaatst moest worden. Het resultaat: een verraste moeder die dankzij haar dochter haar favoriete nummer boven de bank heeft hangen.

De onthulling (Bekijk hier het stuk in de uitzending terug) 

Na de opnames in de kleedkamer

Ook een schilderij met tekst laten maken?  Neem contact met me op.

 
De BZT-Show (afgeleid van Bloed, Zweet en Tranen) is een Nederlands kinderprogramma van de NCRV. Het programma wordt gepresenteerd door Pepijn Gunneweg en Jetske van den Elsen. In het chaotische programma worden wensen van kinderen in vervulling gebracht. Dit kan variëren van ontmoetingen met Bekende Nederlanders tot activiteiten. Voor de kinderen zelf, maar ook voor familieleden.